OTI Computers

Cautare avansata
Vezi toate produsele
Telefon:
0231 584 105
0744 266 196
Cosul de cumparaturi
 Contine: 0 produse
 Valoare: 0LEI
trimite comanda
   
Promotie la calculatoare, laptop-uri, componente laptop, componente calculator, tablete PC, camere foto, camere video, sisteme de supraveghere video, sisteme de alarma, control acces, automatizari porti Tehnologie de ultima generatie . Acum pe stoc la oticomputers.ro! Castiga bani porin programul de afiliere. Click pentru detalii. Tichete Cadou consultanta clienti Prezentare Contact
  Intrare Cont Lista dorinte
Produse
Accesorii
Audio, Foto, Video
Automatizari
Birotica
Calculatoare
Electrocasnice
Electronice Auto
Imprimante
Laptop, Accesorii
Monitoare
Periferice
Servicii
Sisteme antiefractie
Sisteme antiincendiu
Sisteme de control acces
Sisteme TVCI (supraveghere video)
Software
Telecomunicatii
Telefoane mobile
Televizoare
Videointefon
 Profit Online
Info Profit Online
Logare partener
 Noutati mai mult
Ne pare rau, imaginea produsului nu este momentan valabila

 Contactati-ne pentru pret! 62LEI 
 Producatori
 Informatii
OTI Computers
Transport si livrare
Tichete Cadou
Confidentialitate
Termeni si conditii
Afiliere Pofit Online
Servicii
ANPC
Solutii IT si servicii informatice
Solutii IT
Politica de returnare - OTIcomputers.ro
Catalog printabil
Harta site
Urmariti-ne
Facebook
 Cele mai vandute
01.Tastatura USB Serioux Lightkey 9200EL, multimedia, iluminata, 105 taste (12 hotkeys), black, color box
02.Calculator PC OTI INTEL PROFESSIONAL - CPU Intel i5-8500 3Ghz, 8Gb RAM, SSD 240GB, GTX1060 6GB
03.Camera bullet Guard View IP ONVIF 2MP 1080P@25fps CMOS 1/2.9" Sony, 3.6mm, 24 LED, IR 20M+ alimentare 12v/POE
04.Centrala Telefonica HOMEVOX UNIVERSAL 3-8
05.Kit Tastatura + Mouse Wireless nJoy CM410 Black USB
06.USB Flash Drive 4 GB USB 2.0 Kingston DataTraveler R400, 15MB/s read, 8MB/s write, black with red
07.Boxe 5.1 Genius SW-HF5.1 4500 Wood, 125W(Subwoofer 45W+5 sateliti*16W), Telecomanda
08.Calculator PC OTI INTEL BASIC - CPU Intel i3 3,9GHz, 4Gb RAM, SSD 120GB, DVD+-RW
09.Calculator PC OTI INTEL HOME - CPU Intel Pentium DualCore 3.3GHz, 4Gb RAM, SSD 120GB, DVD+-RW
10.Comutator inteligent cu control internet wireless WiFi
Ghidul clientului privind atacurile WannaCrypt

Soluție Microsoft disponibilă pentru protejarea produselor suplimentare

Astăzi, mulți dintre clienții noștri din întreaga lume, prin sistemele critice pe care se bazează, au fost victime ale software-ului malițios „WannaCrypt”. Efectul pe care atacurile cibernetice precum cele raportate astăzi l-au avut asupra companiilor și utilizatorilor individuali este dureros. În cursul zilei de astăzi, la Microsoft am făcut eforturi să ne asigurăm că am înțeles atacul și am luat toate măsurile posibile pentru a ne proteja clienții. Această postare enunță pașii pe care fiecare utilizator individual și fiecare companie trebuie să îi parcurgă pentru a rămâne protejat.

În plus, luăm măsura extrem de neobișnuită de a oferi o actualizare de securitate tuturor clienților pentru a proteja platformele Windows care nu mai beneficiază de suportul oficial, incluzând Windows XP, Windows 8 și Windows Server 2003. Clienții care rulează Windows 10 nu au fost ținte ale atacului de astăzi.

Detaliile se regăsesc mai jos.

  • În luna martie, am lansat o actualizare de securitate care se adresează vulnerabilității pe care o exploatează aceste atacuri. Utilizatorii care au activat serviciul Windows Update sunt protejați de atacurilor asupra acestei vulnerabilități. Companiilor care nu au aplicat încă actualizarea de securitate le sugerăm să o instaleze fără întârziere Microsoft Security Bulletin MS17-010

  • Pentru utilizatorii care folosesc Windows Defender, am lansat o actualizare în cursul zilei de astăzi care detectează această amenințare de securitate ca Ransom:Win32/WannaCrypt. Ca o măsură de „protecție aprofundată”, mențineți la zi software-ul anti-malware instalat pe mașinile dvs. Clienții care rulează software anti-malware de la orice companie de securitate cibernetică pot verifica cu furnizorul acestuia dacă sunt protejați.

  • Acest tip de atac poate evolua în timp, astfel încât orice strategii suplimentare de protecție aprofundată vor oferi protecție suplimentară. (Spre exemplu, pentru a se proteja în continuare împotriva SMBv1 attacks, utilizatorii ar trebui să ia în considerare blocarea protocoalelor vechi în rețelele lor).

De asemenea, suntem conștienți de faptul că o parte dintre clienții noștri rulează versiuni de Windows care nu mai beneficiază de suportul oficial. Aceasta înseamnă că acești clienți nu au primit Actualizarea de Securitate amintită mai sus, lansată în luna martie. Având în vedere potențialul impact al acestor atacuri asupra clienților și a companiilor acestora, am luat decizia de a face această Actualizare de Securitate disponibilă pentru a fi descărcată la scară largă și pentru platformele care nu mai beneficiază de suport oficial, precum Windows XP, Windows 8 și Windows Server 2003 (vezi link-urile de mai jos).

Clienții care rulează versiuni de sisteme de operare care beneficiază de suport oficial (Windows Vista, Windows Server 2008, Windows 7, Windows Server 2008 R2, Windows 8.1, Windows Server 2012, Windows 10, Windows Server 2012 R2, Windows Server 2016) au primit actualizarea de securitate MS17-010 în luna martie. Dacă utilizatorii au serviciul de actualizare automată activ sau au instalat actualizarea manual, atunci sunt protejați. Pe ceilalți clienți îi încurajăm să instaleze actualizarea fără întârziere.

Această decizie a fost luată pe baza unei evaluări a situației, având în vedere principiul protecției ecosistemului clientilor în ansamblul său.

Unele dintre atacurile observate folosesc tactici cunoscute de phishing printre care și atașamentele malițioase. Utilizatorii trebuie să fie precauți la deschiderea documentelor din surse neoficiale sau necunoscute. În ceea ce îi privește pe utilizatorii de Office 365, realizăm o monitorizare și o actualizare continuă pentru a îi proteja împotriva acestor tipuri de amenințări, inclusiv cele de tip ransom: Win32/WannaCrypt. Mai multe informații despre malware în sine sunt disponibile la Microsoft Malware Protection Center pe Windows Security blog. Pentru cei care nu sunt familiari cu Microsoft Malware Protection Center, aceasta este o discuție tehnică care se concentrează pe oferirea de informații specialistului în securitate IT pentru a ajuta la protejarea în continuare a sistemelor.

Lucrăm împreună cu clienții noștri pentru a oferi asistență suplimentară pe măsură ce situația evoluează și vom actualiza acest blog cu detaliile corespunzătoare.

Phillip Misner, Principal Security Group Manager,  Microsoft Security Response Center.

Resurse suplimentare: 

Descarcă actualizări de securitate în limba engleză: Windows Server 2003 SP2 x64Windows Server 2003 SP2 x86, Windows XP SP2 x64Windows XP SP3 x86Windows XP Embedded SP3 x86Windows 8 x86, Windows 8 x64

Descarcă actualizări de securitate localizate:  Windows Server 2003 SP2 x64Windows Server 2003 SP2 x86Windows XP SP2 x64Windows XP SP3 x86Windows XP Embedded SP3 x86Windows 8 x86Windows 8 x64

Informații generale despre ransomware: https://www.microsoft.com/en-us/security/portal/mmpc/shared/ransomware.aspx

MS17-010 Security Update: https://technet.microsoft.com/en-us/library/security/ms17-010.aspx

 

 

Opinii curente: 0
Scrieti opinie
Spune unui prieten
Spune unui prieten despre acest articol:  
Magazin online de tehnica de calcul, sisteme de securitate, sisteme de supraveghere video: © 2018 OTI Computers
Experienta: © 1999 - 2018 OTI Computers Botosani
Dezvoltat si administrat de OTI Computers